Hirdetmény

Ezúton tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot és az Ingatlantulajdonosokat, Köveskál község Önkormányzat Képviselő-testülete a 2022-ben jóváhagyott Településrendezési eszközök módosítását határozta el több területre vonatkozóan a tulajdonos kérelmére a 25/2024. (II.12.) sz. Képviselőtestületi határozattal.

A partnerségi egyeztetést a partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 9/2017. (VII.31.) önkormányzati rendelet alapján történik.

A módosítások 6 területre vonatkoznak, a részletes célokat és hatásokat a mellékelt Véleményezési tervdokumentáció foglalja össze.

A tervdokumentációval kapcsolatosan várjuk az észrevételeket, kérdéseket, javaslatokat. A véleményezési dokumentációk a község honlapján a Hírek menüpontban találhatók.

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy a módosítással kapcsolatban lakossági fórum összehívására nem kerül sor, azt a veszélyhelyzet ideje alatt egyes szervezetek működésére vonatkozó, továbbá egyes közigazgatási eljárási szabályok megállapításáról szóló 146/2023. (IV.27.) Kormányrendelet 2.§ alapján elektronikusan kerül lefolytatásra.

A „Partnerségi vélemény” tárgyú véleményeket levélben az Önkormányzat Polgármesteri Hivatal címére (8274 Köveskál, Fő u. 10.) vagy e-mailen címre kérjük megküldeni.

A Partnerségi vélemények beküldésének határideje: 2024. június 27.

Köveskál, 2024. június 12.

Györffy Szabolcs Zoltán
polgármester

Melléklet: