Köveskál apartman és turista tábor

8274 Köveskál, Iskola utca 5.

ifjusagi-szallas

A Köveskáli Önkormányzat színvonalas apartmanokat és turista tábort üzemeltet zöld környezetben.
Bekerített, védett helyen várjuk a szállást kereső természetjárókat. Füves területen, árnyas, napos helyen, egymáshoz közeli, igény esetén távoli sátorozási lehetőség. Épületben alvók részére 2db 4 és 1 db 6 ágyas szoba biztosított. Minden igényt kielégítő tisztálkodási lehetőség, akadálymentes megközelítéssel is. Jól felszerelt, kényelmes konyha, mellette napsugártól szikrázó, akár 35 fő részére is elegendő reggeliző, vacsorázó, igény esetén rendezvény lebonyolítására alkalmas, tágas terem.

Páratlan, minden kényelmet biztosító, kulturált szálláshellyel és szabadidő programra alkalmas tágas zöldterülettel, rendkívül kedvező árakkal várjuk az érdeklődőket.

Sátorban alvók személyenként 3.000 Ft/fő/éjszaka. Szoba áraink 4.000 Ft/fő/éjszaka. A létszám és az eltöltött éjszakák számának függvényében egyedi engedményre van lehetőség. Áraink a tisztálkodási hely és a konyha, ebédlő, valamint a vezeték nélküli internet (WiFi) használatának díját magukba foglalják, az idegenforgalmi adót pedig nem tartalmazzák. Az idegenforgalmi adó mértéke 2020. január 1-től 18 éves kor felett 300 Ft/ fő/éjszaka.

A szálláson ágynemű huzatot nem biztosítunk, így azt, vagy hálózsákot szükséges hozni. A szállásra lehet kutyát is hozni, de amennyiben a kutyát a szobában tartják 5.000 Ft takarítási díjat számolunk fel.

Szobák száma: 3 db
Férőhely: 14 fő
Sátorhely a zárt udvarban: 20 db

  1. június elejére elkészül a szálláshely fejlesztése, melynek keretén belül 2 db 5 fős apartman kerül kialakításra.

Az apartman ára 30.000 Ft / nap.

A feltüntetett ár tartalmazza az ágynemű és törölköző bekészítését.

További információ:
Csonka Alexandra, művelődés szervező
Telefon: 06-87-464-017, 06-30/619-5957
E-mail: 
Facebook: https://www.facebook.com/KoveskalTuristaszallas/

 

 


Nagyobb térképre váltás