Köveskál Turistaszállás és Tábor

8274 Köveskál, Iskola utca 5.

ifjusagi-szallasA Köveskáli Önkormányzat ifjúsági, turista és kerékpáros tábort üzemeltet zöld környezetben, bekerített, védett helyen várjuk a szállást kereső természetjárókat. Füves területen, árnyas, napos helyen, egymáshoz közeli, igény esetén távoli sátorozási lehetőség. Épületben alvók részére 3-6 ágyas szobákig kényelmes szálláshely. Minden igényt kielégítő tisztálkodási lehetőség, akadálymentes megközelítéssel is. Jól felszerelt, kényelmes konyha, mellette napsugártól szikrázó, akár 40 fő részére is elegendő reggeliző, vacsorázó, igény esetén rendezvény lebonyolítására alkalmas, tágas terem.

Páratlan, minden kényelmet biztosító, kulturált szálláshellyel és szabadidő programra alkalmas tágas zöldterülettel, rendkívül kedvező árakkal várjuk az érdeklődőket.

Sátorban alvók személyenként 1.700 Ft/fő/éjszaka. Saját sátor hiányában sátor bérelhető, ebben az esetben a szállás ára, 2.000 Ft/fő/éjszaka. Szoba áraink 2.500 Ft/fő/éjszaka. A létszám és az eltöltött éjszakák számának függvényében egyedi engedményre van lehetőség. Áraink a tisztálkodási hely és a konyha, ebédlő valamint a vezetéknélküli internet (WiFi) használatának díját magukba foglalják, az idegenforgalmi adót pedig nem tartalmazzák. Az idegenforgalmi adó mértéke 2020. január 1-től 18 éves kor felett 300 Ft/ fő/éjszaka.

A szálláson ágynemű huzatot nem biztosítunk, így azt, vagy hálózsákot szükséges hozni. A szállásra lehet kutyát is hozni, de amennyiben a kutyát a szobában tartják 5.000 Ft takarítási díjat számolunk fel.

Szobák száma: 8 db
Férőhely: 34 fő
Sátorhely a zárt udvarban: 30 db

A szálláshely nyitva: május 1-től szeptember 30-ig (jó idő esetén pár nappal hosszabbodhat a nyitvatartás).

További információ:
Csonka Alexandra, művelődés szervező
Telefon: 06-87-464-017, 06-30/619-5957
E-mail: 
Facebook: https://www.facebook.com/KoveskalTuristaszallas/

 

 


Nagyobb térképre váltás